Som un club esportiu encarat a l’esquí alpí, sense ànim de lucre amb molts anys d’experiència en el món de l’esquí, nascut al 1932 a Núria i actualment amb activitat a les estacions d’esquí de Masella (Cerdanya) i El Pas de la Casa (Andorra).

El club és un punt de trobada per a les famílies, des d’on s’impulsen activitats esportives i socials que promouen valors importants per a la formació dels nens i els joves.

Aquest marc esportiu i humà converteix el club en una escola de base per a la formació d’esportistes i tècnics dels equips nacionals d’esports d’hivern.

Missió

La nostra missió és educar als esportistes amb els valors de l’esport i mitjançant els quals aconseguir millores tècniques en el nostre esport. Per tant podriem dir que per nosaltres; La millora tècnica i els èxits esportius seran una conseqüència d’aquest projecte formatiu, no l’objectiu principal del club.

Volem crear un entorn on els nostres esportistes es sentin còmodes per aconseguir tot el que es proposin.

Esportistes

El club pretén utilitzar la pràctica i la competició de l’esquí per formar persones en l’hàbit de l’esforç, la constància i l’honestedat. Es tracta d’ensenyar a superar les adversitats, recuperar-se d’un fracàs i entendre que l’èxit és passatger.

La millora tècnica i els èxits esportius seran una conseqüència d’aquest projecte formatiu, no l’objectiu principal del club.

Aquest desenvolupament tampoc no s’aconsegueix únicament divertint-se. La fórmula consisteix en la simbiosi de les dues visions –la tècnica i la humana–, que el club procura proporcionar des de fa més de 80 anys.

Socis

Volem crear un entorn on els socis puguem trobar amics i companys amb inquietuds i aficions similars, ajudant a incorporar al caràcter dels nostres fills uns valors que els seran molt útils el dia de demà

Equip tècnic

El nostre servei, no seria possible gràcies a un gran equip tècnic, format per un grup estable de més de 60 persones, entre entrenadors (competició), professors (escola) i preparadors físics, amb una bona combinació d’experiència i joventut.

Aquest marc esportiu, social i humà converteix el club en una escola de base per a la formació d’esportistes i tècnics dels equips nacionals d’esports d’hivern.