Entrevista a Sílvia Vila, corredora del CANM-C, component l'equip de la FCEH

15/03/2017

Entrevista a Sílvia Vila, corredora del CANM-C que actualment forma part de l'equip de Tecnificació de la FCEH.

 
Quina edat tens? En quina categoria competeixes?
Tinc 19 anys i competeixo en la categoria U21

Quants anys tenies quan vas començar a esquiar? Qui te'n va ensenyar?
Vaig començar a esquiar als 3 anys, ja que els meus germans ja eren socis del Club. Des de el primer moment van ser els entrenadors del CNAM-C que em van ensenyar a esquiar.

Quants anys fa que ets del CANM-C?
Ara fa 16 anys que soc del CANM-C

Quins han estat els teus entrenadors?
He tingut molts entrenadors durant la meva trajectòria al CANM-C, vaig començar amb la Marta i el Roger Gallifa, durant la meva etapa a alevins vaig tenir l'Edu Robira, la Clariana Carreras i l'Helena Carreras. Un cop vaig passar a infantils em van entrenar l'Àlex Noguera, la Cristina Bruy, el Jordi Marquès i el Ferran Terra, recordo aquesta fase com una de les experiències més maques de la meva carrera com a esportista i gràcies a tots ells he pogut arribar on sóc ara. M'han ensenyat molt, no només com a esportista sinó també com a persona.


Quins són els teus objectius per aquesta temporada?
Doncs ja que vinc d'una lesió llarga, els meus objectius més clars eren tornar a agafar el meu esquí i millorar-lo, també baixar els meus punts FIS i arribar als Cts d'Espanya al meu màxim nivell d'esquí i fet top 5 en totes les disciplines.

Quin és el teu somni?
Participar en unes Olimpíades sense dubte, i fer un bon paper.

Amb qui entrenes actualment? Quan temps fa que entrenes amb ells? Per quin motiu vas decidir entrar aquest equip?
En aquests moments entreno amb l'equip de la Federació Catalana, on he tingut com a entrenadors al Felix Aznar i actualment al Pep Pujol, ja porto 4 temporades amb ells.

Has hagut de fer molts sacrificis per l'esquí? Quins? Han valgut la pena? Perquè?
És un esport molt sacrificat ja que t'obliga a dedicar-li moltes hores, no només a la neu, sinó també amb treball físic, i això vol dir estar lluny de casa, no poder veure als teus amics i familiars tan com voldries, però ha valgut la pena completament. Per mi aquest esport ho significa tot, a més a més he pogut viatjar molt gràcies a l'esquí i conèixer a nova gent.

Quins consells els hi donaries als nens i nenes que ara comencen a fer competicions?
El primer consell que els hi donaria seria que ho gaudeixin al màxim i es diverteixin, és el més important d'aquest esport. També que aprofitin cada entrenament i competició que no es conformin. Per últim, que treballin fort i siguin pacients ja que amb esforç tot arriba.INTERSPORT Head Victor Carreras Intersport Oller Brokers Casfin Boniquet Fusteria integral Jordi Matholding Grau Soler ortopedia Psicologa Silvia Alsina

 

POLÍTICA DE PRIVADESA

A través del present avís CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA informa als usuaris del lloc www.canmc.org, en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD), sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a l'EMPRESA les dades personals que els són sol·licitades al lloc web. També s'informa als usuaris de la incorporació de les dades en fitxers, el titular i responsable dels quals és CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA, portant a terme un tractament informatitzat amb la finalitat de cursar la seva sol·licitud, així com l'enviament d'informació comercial, per mitjans tradicionals i electrònics,sobre els serveis oferts actualment i en el futur.
Tret que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides als formularis. En cas de no proporcionar totes les dades estimades com a necessàries, CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA podrà, depenent del cas, no cursar la concreta sol·licitud que s'efectuï.
L'usuari haurà d'emplenar amb dades vertaderes, exactes, completes i actualitzades, responent als danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l'emplenament defectuós dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades. CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA ha adoptat tots els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigides a la legislació vigent de protecció de dades, instal·lant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscs possibles.
Igualment, CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades personals i del seu deure de guardar-les i adoptarà totes les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia. Així mateix, aquest deure de confidencialitat és d'obligat compliment per tots aquells tercers que, en virtut d'un contracte de serveis d'encarregat del tractament de dades, tinguin accés a les dades de caràcter personal i als equips o sistemes d'informació de CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA.
L'usuari o la persona que el representi podrà exercir en qualsevol moment el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició d'acord amb l'establert a la LOPD i altra normativa aplicable a aquest efecte, adreçant una comunicació escrita i/o electrònica a info@canmc.org a CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA amb adreça Av. Pirineus, 23 baixos 17520 PUIGCERDÀ (GIRONA), en la qual s'acrediti la identitat de l'usuari.
En cas que l'empresa oferís algun tipus de servei especial en el qual determini unes previsions específiques diferents d'aquestes, pel que fa a la protecció de dades, tindrà primacia l'aplicació de les normes particulars indicades per a aquest servei en particular per damunt de les presents, en cas d'incongruència.
CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA es reserva el dret a modificar la present política, informant prèviament als usuaris dels canvis que s'hi introdueixin.