Molt bon ambient a la CRONO CANM-C celebrada el 22 d'abril del 2017 a l'Estació d'Esquí de Masella

15/05/2017

Molt bon ambient a la CRONO CANM-C celebrada el 22 d'abril del 2017 a l'Estació d'Esquí de Masella!

La sortida s'ha pres a les 8:00h. A primera hora estava una mica gelat, però ha fet un dia esplèndid.

Hi havia dos circuits: el curt anava de Coma Oriola a Tossa i el llarg anava de Coma Oriola fins la intersecció amb Coma Pregona. Allà es treien pells, baixaven fins a plaça de Toros, es tornaven a posar pells, pujaven per fustes, cap del bosc i Tossa.

La cursa llarga ha estat molt disputada entre Guillem Crespí (ALCE) i Jaume Domingo (CANMC). En Ramon Casas ha tingut un petit incident amb els esquís i ha perdut el grupet, mentre que en Leo Torrecilla s’ha mantingut a prop però no ha arribat a enllaçar tot i haver recuperat molt de temps en un descens espectacular. En Ramon Carreras (CANMC), que també anava a prop, no ha enllaçat bé al encreuament de Coma Pregona i també ha perdut el grupet. Finalment el debutant a la cursa de la Crono CANMC Guillem Crespí s’ha emportat la victòria gràcies a la seva preparació física i tècnica amb un temps de 57minut i 36 segons, seguit de l’atleta de llarga distància Jaume Domingo amb 59minuts i 12 segons seguit d’en Leo Torrecila amb 1h.04minut i 21 segons.

A la cursa curta Masculina l’Arnau Soler, amb raquetes, ha fet una excel·lent ascens amb un temps de 38 minuts, seguit del seu germà Roger. En la femenina les germanes Domingo han arrasat, Marta 43 minuts, Carlota 47 i Mireia 51. I en esquí els germans Costa, en Jordi i Glòria han estat els guanyadors. Ha estat un bonica disputa familiar.

Cal destacar el bon ambient, amb notable participació del CET que ha portat excel·lents corredors de totes les edats. A destacar en Jaume Capdevila, que avui ha fet 60 anys i ho ha volgut compartir amb nosaltres.

Ex corredors del club de la família Bustins i Sans s’han acostat per participar amb bon humor i bons resultats.

En el transcurs del ja esperat esmorzar servit pel Jesús a Masella s’han sortejat obsequis de la botiga del XTOT i de l’estació de Masella, que com sempre han sorprès a tothom.

Seguidament hem fet entrega dels trofeus, la camiseta tècnica de la sisena edició i foto de família. Agraïment especial a Jacint Bustins, el traçador de la cursa i crono, al Xavi Surroca, responsable tesoreria i control i d’en Leo Torrecilla, speaker.

Com sempre, en Pep Serra ens ha aportat la infraestructura necessària del CANM-C.

INTERSPORT Head Victor Carreras Intersport Oller Brokers Casfin Boniquet Fusteria integral Jordi Matholding Grau Soler ortopedia Psicologa Silvia Alsina

 

POLÍTICA DE PRIVADESA

A través del present avís CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA informa als usuaris del lloc www.canmc.org, en compliment de l'article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (en endavant LOPD), sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a l'EMPRESA les dades personals que els són sol·licitades al lloc web. També s'informa als usuaris de la incorporació de les dades en fitxers, el titular i responsable dels quals és CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA, portant a terme un tractament informatitzat amb la finalitat de cursar la seva sol·licitud, així com l'enviament d'informació comercial, per mitjans tradicionals i electrònics,sobre els serveis oferts actualment i en el futur.
Tret que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides als formularis. En cas de no proporcionar totes les dades estimades com a necessàries, CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA podrà, depenent del cas, no cursar la concreta sol·licitud que s'efectuï.
L'usuari haurà d'emplenar amb dades vertaderes, exactes, completes i actualitzades, responent als danys i perjudicis que pogués ocasionar a causa de l'emplenament defectuós dels formularis amb dades falses, inexactes, incompletes o no actualitzades. CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA ha adoptat tots els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigides a la legislació vigent de protecció de dades, instal·lant les mesures tècniques i organitzatives necessàries per a evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i altres riscs possibles.
Igualment, CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades personals i del seu deure de guardar-les i adoptarà totes les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, tenint en compte en tot moment l'estat de la tecnologia. Així mateix, aquest deure de confidencialitat és d'obligat compliment per tots aquells tercers que, en virtut d'un contracte de serveis d'encarregat del tractament de dades, tinguin accés a les dades de caràcter personal i als equips o sistemes d'informació de CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA.
L'usuari o la persona que el representi podrà exercir en qualsevol moment el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, oposició d'acord amb l'establert a la LOPD i altra normativa aplicable a aquest efecte, adreçant una comunicació escrita i/o electrònica a info@canmc.org a CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA amb adreça Av. Pirineus, 23 baixos 17520 PUIGCERDÀ (GIRONA), en la qual s'acrediti la identitat de l'usuari.
En cas que l'empresa oferís algun tipus de servei especial en el qual determini unes previsions específiques diferents d'aquestes, pel que fa a la protecció de dades, tindrà primacia l'aplicació de les normes particulars indicades per a aquest servei en particular per damunt de les presents, en cas d'incongruència.
CLUB ALPI NURIA MASELLA CERDANYA es reserva el dret a modificar la present política, informant prèviament als usuaris dels canvis que s'hi introdueixin.