Experiència i passió

Molts anys d’història que ens han ajudat a créixer.

Som un club esportiu encarat a l’esquí alpí, sense ànim de lucre amb molts anys d’experiència en el món de l’esquí, nascut al 1932 a Núria i actualment amb activitat a les estacions d’esquí de Masella (Cerdanya) i El Pas de la Casa (Andorra).

El club és un punt de trobada per a les famílies, des d’on s’impulsen activitats esportives i socials que promouen valors importants per a la formació dels nens i els joves.

Aquest marc esportiu i humà converteix el club en una escola de base per a la formació d’esportistes i tècnics dels equips nacionals d’esports d’hivern.

En grups esportius pot ser molt fàcil que es discrimini a algú i això és un tema que ens preocupa i per això hem posat en marxa, de forma pionera, un protocol de detecció i prevenció d’aquest tipus d’assetjament.

DESCOBREIX ELS NOSTRES CURSOS

MISSIÓ

La nostra missió és educar els esportistes amb els valors de l’esport i mitjançant els quals aconseguir millores tècniques.

Volem crear un entorn on els nostres esportistes se sentin còmodes per aconseguir tot el que es proposin.

ESPORTISTES

El club pretén utilitzar la pràctica i la competició de l’esquí per formar persones en l’hàbit de l’esforç, la constància i l’honestedat.

La millora tècnica i els èxits esportius seran una conseqüència d’aquest projecte formatiu, no l’objectiu principal del club.

SOCIS

Volem crear un entorn on els socis puguem trobar amics i companys amb inquietuds i aficions similars, ajudant a incorporar al caràcter dels nostres fills uns valors que els seran molt útils el dia de demà.

EQUIP TÈCNIC

El nostre servei és possible gràcies a un gran equip tècnic, format per un grup estable de més de 50 persones, entre entrenadors (competició), professors (escola) i preparadors físics, amb una bona combinació d’experiència i joventut.

0
Esportistes
0
Cursos
0
Tècnics
0
Estacions