El CANM-C repartint equipacions pel món!

Com sabreu cada cert temps es renoven les equipacions calentes dels entrenadors i entrenadores del club (anoracs, pantalons i armilles). Amb aquestes equipacions antigues l’opció ràpida i fàcil seria llençar-les i oblidar-se’n totalment, però gràcies al nostre amic i company Xavi Arias podem donar una segona vida a aquesta roba!

Xavi Arias és un guia amb una gran passió per la muntanya i tot un referent en aquest àmbit, amb aquest any ja són 3 les ocasions en les que en Xavi ens ha fet arribar la nostra roba a persones necessitades. Aquest any s’ha dirigit a un petit poble del Nepal concretament a la comunitat de Samagaon. Conegut com “Sama” pels habitants de la vall del Nubri, el poble està situat a 3.500 metres d’altitud, als peus de Manaslu, la vuitena muntanya més alta del món i la més alta del Mansiri Himal (secció de la gran serralada de l’Himàlaia). Per accedir al poble no hi ha carreteres sinó que s’arriba després de 3 o 4 dies de trekking.

Aquest petit racó del Nepal és de pas obligat per a més de 2.000 alpinistes i turistes de trekking que rep a l’any. Tot i això les condicions de vida amb les que conviuen no són les millors. El petit projecte que amb l’ajuda d’en Xavi hem dut a terme per tercera vegada, es basa en donar una segona vida a la roba que nosaltres ja no utilitzem, perquè els habitants de Sama puguin aprofitar!

A la foto apareix el company de trekking d’en Xavi, el Lluis Ràfols, el Bir Bahadur antic professor i responsable de la Comuinitat, i Lackpa el guia del Trek d’aproximació.

Volem agrair a en Xavi Arias que va fer possible que el nostre material arribés fins allà, i no només això, sinó que com ens explica, farà arribar unes altres bosses del nostre material a l’organització “Somriures sense fronteres” impulsada pel Màgic Andreu!

Gràcies Xavi per fer-ho possible un any més!!